Цялостно почистване и дезинфекция.


Дезинфектантите  с алкохол на Bossklein са преминали цялостно микробно тестване, за да осигурят ефикасност срещу всички обвити вируси, включително коронавирус, при замърсени условия, а не при чисти условия.


Това дава на потребителя пълно спокойствие, че кръвта и органичните замърсявания не влияят на широкия спектър от действие само в рамките на  60 секунди време за контакт.


Описание:

Bossklein готов разтвор за дезинфекция е идеален за повърхности устойчиви на алкохол в денталните и медицински практики и за оперативни повърхности с аромат на лимон. Много подходящи за бърза дезинфекция тъй като времето за действие е само 60 секунди.

Подходящи за най-високо ниво на дезинфекция за медицински заведения и дентални практики.

Нова формула . най-висока ефективност

Предимствата на новата формула включват:

- време на действие – 60 секунди

-Премахване на полихексаметилен бигуанид хидрохлорид (PHMB) за намален риск за пациентите и персонала

-богата гама продукти : с и без алкохол, разтвори и кърпички с най-висока степен на дезинфекция

Инструкции за употреба: Напръскайте чистите повърхности и предмети за дезинфекция от 30 cm разстояние, така че да се навлажнят изцяло, и оставете дезинфектанта да подейства в продължение

на 60 секунди (за постигане на цялостна ефикасност оставете за 5 минути). Оставете повърхността да изсъхне или я избършете с чиста кърпа. Само за професионална употреба.

Спектър на действие: Бактерицидно (5 min), Дрождецидно (5 min). Вируси с обвивка (60 s): Vaccinia virus, вирус на хепатит B (HBV), вирус на хепатит C (HCV), човешки имунодефицитен вирус

(HIV), грипен вирус, хепатит делта вирус (HDV), коронавирус,филовируси (които включват ебола вирус),

рубеола вирус, мор- били вирус, херпес вируси, вирус на бяс, поксвируси. Тестван съгласно стандартите: EN 14885, EN 14476,EN 13727, EN13697, EN 13624.

Състав: Съдържа Вода, алкил (C12-16) диметилбензил амониев хлорид (ADBAC/BKC (C12-16)) (68424-85-1) 0,48 % масови части (4,8 g/kg),

дидецилдиметиламониев хлорид (7173-51-5) 0,22 % масови части (2,2 g/kg), парфюми.


Напиши коментар

Забележка: HTML тагове не се изпълняват!
    Лошо           Добро

Bossklein SDactive 1 l - Дезинфектант за повърхности ( спрей )

  • Код на продукта: 7617
  • Наличност: Предлага се
  • 19.00лв.


налични размери


Тагове: Bossklein SDactive 1 l - Дезинфектант за повърхности ( спрей )