За Нас

 Имаме удоволствието да Ви представим дентално депо “ENA” (www.ena.bg)


Търговската марка ЕНА е собственост на фирма БИЛДБРАЙТ ООД. Дентално депо "ЕНА" е търговски обект на фирмата.

 

              Нашата цел е да Ви предоставим висококачествени стоматологични материали на конкурентна цена, необходими за ежедневната Ви практика. Фирмата е специализирана в предлагането, маркетинга и дистрибуцията  както на вече утвърдени марки на пазара, така и на нови, непознати до момента. Всички нови продукти отговарят на европейските здравни изисквания и са изпробвани от нашите консултанти преди да бъдат пуснати на българския пазар. 

             Дентално депо “ENA” предлага безплатна доставка, 'до края на деня', в рамките на град: Шумен.

             За останалите градове на Република България, заявките се изпращат в рамките на работния ден.

Поръчките направени след 17.00 ч. се обработват на следващият работен ден. Всички поръчки направени в събота и неделя ще бъдат обработени в понедлник.

             Заявки се приемат на сайта на депото (www.ena.bg) или по телефон - 0897 97 08 86 / 0888 05 44 13 (цената на разговора е съгласно Вашия тарифен план към А1).

             Ние сме ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ и ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на  диамантени пилители "Bosphorus"дентална амалгама RubyCapфотокомпозитни материали Ruby Compдентални материали на английската марка Dental Life Sciences и RX Technologyстоматологични накрайници DEGAFanta Dental - ендодонтски системи пили , като внасяме стоматологични материали на производители не само от ЕС, но и от САЩ, Турция, Китай, Индия и др. Официален дистрибутор на дезинфектанти Живас и др.

             Пазарувайки ONLINE  спестявате пари и ценно време, с което Вашите и нашите разходи се намаляват, а в резултат получавате качествен продукт на много по-ниска цена.

             Дентално депо “ENA” предлага на своите клиенти удобството от използване на иновативни методи за обслужване, комбиниращи качество и бързина на достъпна цена. Директно до Вашия дентален офис. 

             Доверете ни се сега!

 

           Фирмата е лицензирана за внос и дистрибуция на медицински изделия съгласно ЗМИ и притежава  Разрешение за търговия на едро с медицински изделия с Рег. No IV -P-T-/ МИ 783/27.01.2012  издадено от "Изпълнителна агенция по лекарствата" (ИАЛ).